Hur besegras åldrandet? 

SENS är det enda förslag för hur det skulle kunna gå till att besegra åldrandet som finns i dagsläget. Det är ambitiöst, men inte alldeles omöjligt att uppnå givet några decenniers intensiv forskning. Visst kan det ske saker på vägen som gör att det är mer besvärligt än väntat, men sådant vet nog ingen för man provat. Följ länken för att läsa mer om SENS program för att bota åldrandet.  

En hel del framsteg har redan skett under ledning av SENS Research Foundation och deras åldrandeforskning under det senaste dryga decenniet.  Idag är det framför allt finansiering som saknas för att framstegen skulle bli fler och gå snabbare, åtminstone enligt Aubrey de Grey, som grundade SENS. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln